✅ Privedetective inhuren? Mira helpt u snel verder.

Privedetective inhuren?

Bij Mira Recherche & Adviesbureau bent u aan het juiste adres. Sinds 2013 zijn wij een vergunde detectivebureau met meer dan 30 jaar recherche-ervaring. Wij kunnen u discreet en snel bijstaan.

Onze werkwijze:

In eerste instantie zullen wij een orienterend gesprek met u aangaan. Wanneer u zich kunt vinden in het plan van aanpak en de offerte, dan gaan gaan wij snel aan de slag. Wij staan erom bekend kwaliteitsvol werk af te leveren tegen eerlijke tarieven.

Techniek en Tactiek:

Denk hierbij aan o.a. het schaduwen / observeren van de persoon in kwestie en inzet van technische hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een verborgen camera, een GPS-tracker, inzet van observatiebus of onopvallende camerawagen

Discretie gegarandeerd!

De opdrachtgever kan er op vertrouwen dat medewerkers van Mira Recherche & Adviesbureau de informatie alleen ter beschikking stelt aan de opdrachtgever. 


Team Mira recherche:

bedrijfsrecherche
Erik Arts
(eigenaar, senior consultant bedrijfsrecherche)

Erik heeft veel recherche-ervaring opgedaan in zijn meer dan 30 jarige loopbaan bij de politie. Als senior tactisch rechercheur bij Politie Brabant Zuid Oost kreeg hij te maken met alle facetten van het opsporingsonderzoek en heeft hij diverse functies vervuld bij verschillende rechercheafdelingen. Ook fungeerde hij als onderzoeksleider in grotere onderzoeken die doorgaans resulteerden in succesvolle resultaten. De 'speurzin' bleek hem in zijn bloed te zitten en door vele specialistische (interne) opleidingen werd zijn professionaliteit aangescherpt.

Om een reis op de blauwe aarde te verwezenlijken heeft Erik ontslag genomen bij de politie. Tijdens deze ondernemende reis is het idee ontstaan om bij terugkomst zijn expertise te gebruiken bij het oprichten van Mira Recherche & Adviesbureau.

Wieger Feddema
(adviseur, senior consultant bedrijfsrecherche)

detectiveWieger was werkzaam in diverse politiekorpsen, waarvan het grootste deel van zijn carriere bij de recherche. Bij observatieteams kwam zijn nuchtere- en creatieve kant goed van pas en nadien heeft Wieger midden- en zware criminaliteit onderzoeken uitgevoerd en als teamleider aangestuurd. Hierbij werden verschillende onderzoeksmethoden en middelen ingezet. Ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd blijft Wieger graag bezig en heeft zijn diploma voor particulier onderzoeker gehaald. Een medemens helpen op een integere wijze staat bij hem hoog in het vaandel en met zijn kundigheid en expertise ondersteunt hij hierin Mira Recherche & Adviesbureau.


unieke samenwerking met ervaren rechercheurs

Door dit landelijk netwerk van specialisten kunnen wij u snel en discreet bijstaan. De meeste partner-rechercheurs zijn afkomstig van politie of marechaussee of hebben hun sporen in deze branche verdient. Zij weten uit ervaring gebruik te maken van de meest geavanceerde technieken en tactieken.

Onderzoeken voor zowel bedrijfsrecherche, recherchediensten en privedetective | prive detective | prive-detective c.q. detectivebureau vinden o.a. plaats in regio: Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Brabant, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonck, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel, 's-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, , Tiel, Turnhout ,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu

privedetective
Theo Evers
(adviseur, senior consultant bedrijfsrecherche)

Als beroepsmilitair is Theo onder de wapenen gegaan bij de Koninklijke Marechaussee waarna hij de overstap maakte naar gemeentepolitie Amsterdam. Bureau Warmoesstraat, met alle perikelen daaromheen, is Theo niet onbekend en hij heeft daar veel (recherche)ervaring opgedaan. Omdat zijn vrouw een makelaardij onroerende zaken was begonnen en zijn versterking goed kon gebruiken, heeft Theo ontslag genomen bij de politie. Daarnaast heeft Theo zijn diploma Particulier Onderzoeker gehaald en deelt hij zijn enthousiasme en kennis bij Mira Recherche.